Нормандски зимен пунш

13/02/2016
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо79
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ябълката се измива добре, разрязва се на две и се изрязват 3 плътни резена. Сърцевината се маха и останалата част от ябълката се реже на кубчета.

В три огнеупорни стъклени чаши се разпределят кубчетата ябълка. Във всяка чаша се слага по 1 пръчица канела.

Ръбът на всяка чаша се украсява с резен ябълка. Кипват се 400 милилитра вода и в тях се пускат пакетчетата чай.

След две минути се вадят и чаят се разпределя в чашите. Добавя се по 20 милилитра коняк във всяка чаша, а след това - по 40 милилитра вино във всяка чаша. Сервира се веднага.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар