Швейцарска салата с дребни макарони

19/08/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
"От далеч донесохме рецептата за тази салата, но сме сигурни, че ще ви хареса и ще я приготвяте често-често "
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо924
  • Преглеждания за месеца48
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • паста – 50 г., сварени дребни макаронени изделия
  • домати – 1 бр.
  • лук – ½ глава
  • краставици – ½ бр.
  • кашкавал – 25 г, твърд
  • аншоа – 2 бр.
  • За дресинга
  • оцет – 1 ч.л.
  • вода – 1 с.л.
  • соев сос – 1 с.л.
  • олио – 2 ч.л.
  • черен пипер - на вкус
  • магданоз - 1 с.л., накълцан
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накъсваме рибата на парченца и разбъркваме с предварително приготвения дресинг.

Нарязваме краставичката на колелца, домата - на кубчета, а лука - на полумесеци.

Заливаме зеленчуците с дресинга и прибавяме макароните.

Гарнираме с нарязан на тънко кашкавал и поръсваме с магданоз.
подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар