Гореща шоколадова пяна

02/10/2016
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
"Ароматно предложение, което сгрява и сближава "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо158
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разделят на жълтъци и белтъци. Жълтъците се разбиват със захарта до пяна и към тази смес се добавя какаото на прах.

Разбърква се, добавя се брашното и млякото. Загрява се на бавен огън при непрекъснато бъркане, докато на повърхността започнат да се появяват мехури.

Белтъците се разбиват на сняг и се добавят внимателно към горещата смес.

Разбърква се внимателно и се разпределя в 2 чаши.

подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар