Руски млечен пунш с яйца

08/02/2016
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо155
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват, докато не заприличат на пяна. На малки порции се добавя пудрата захар, като се разбива непрекъснато.

Прясното мляко се загрява до кипване и се сваля от котлона.

На много тънка струйка в тази смес се добавя горещото мляко при непрекъснато разбиване.

Добавя се канелата и се разбърква. Пуншът се разпределя в 3 стъклени чаши и се изпива веднага.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар