Пикантен дип от тиква

10/09/2016
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
"Един пикантен дип, който ще ви накара до си оближете пръстите и то буквално!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо214
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквата се сварява до омекване и се пасира. Морковът се сварява, обелва се и се пасира, след което се добавя към тиквата. Лукът се нарязва на ситно. Чесънът се намачква.

Лукът и чесънът се запържват до златисто в зехтина. Добавят се към тиквата с моркова. Добавят се сол, черен пипер, лют пипер и всичко се пасира отново.

Лютата чушка се нарязва на много ситно, семките и дръжката се махат и парченцата чушка се добавят в дипа. Охлажда се 20 минути в хладилник и се сервира към начос или чипс.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар