Неаполитанска зимна салата с брюкселско зеле

11/10/2016
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
"Колоритна салата, която е радост за всички сетива "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо324
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брюкселското зеле се сварява, докато зелчиците омекнат, но без да стават на каша. Отцеждат се от водата и се оставят да се охладят.

Авокадото се разрязва на две, костилката се маха, меката част се изгребва с лъжица и се нарязва на малки парченца.

Краставиците се режат на много тънки кръгчета. Копърът и магданозът се режат на ситно, лукът се реже на шайби.

Лютата чушка се реже на ситно. В голяма купа се смесват краставиците, брюкселското зеле, авокадото, лукът, копърът, магданозът и лютата чушка.

Добавя се балсамов оцет и зехтин и всичко се разбърква.

Сервира се веднага.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар