Ризото с шафран и кашкавал

29/01/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо408
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме и нарязваме на ситно лука и задушаваме в малко вода и мазнина. Добавяме измития ориз и бъркаме, докато стане прозрачен.

Разтваряме бульона в литър вода на котлона и като заври изсипваме в него ориза.

Добавяме шафрана, посоляваме и посипваме с черен пипер. Сипваме половината кашкавал.

Готовото ризото сипваме в чинии и посипваме с останалия кашкавал.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар