Пилешки сърчица на скара

20/01/2016
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо663
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сърчицата се измиват добре. Мазнината не се изрязва, за да станат сърчицата по-сочни. Слагат се в голяма купа. Поръсват се със сол и черен пипер. Лукът се реже на шайби и с него се покриват сърчицата.

Покрива се с майонеза, поръсва се с индийско орехче и се разбърква добре. Сърчицата се оставят да се мариноват 2 часа в хладилника. След това се нанизват върху шишчета.

Пекат се на скара, като се въртят, за да се изпекат добре от всички страни. Сервират се веднага, без да се махат от шишчетата.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар