Паниран карфиол с бира

31/01/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 020
  • Преглеждания за месеца144
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и накъсваме карфиола на малки парченца. Слагаме на котлона за заври вода, в която изсипваме солта.

Когато водата е готова изсипваме в нея карфиола и го варим за 5 минути. Изваждаме го и го оставяме да се изцеди.

В купа разбиваме яйцата, бирата, содата и брашното.

Потапяме късчетата карфиол последователно в получената смес и в галетата. Пържим ги на маслена баня до златисто.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар