Пилешки дробчета по кръчмарски

06/04/2011
Ефросия
отЕфросияДжедай301
"Знаете ли, защо рецептата носи това име? Защото ви е бедна фантазията колко вино ще изпиете с тези дробчета!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо36 073
  • Преглеждания за месеца68
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте на тих огън тигана и сложете нарязаната сланина да се поразтопи. След това запържете в нея нарязания лук и долейте виното.

След извиране на течността наполовина, прибавете нарязаните печени чушки, доматеното пюре и гъбите.

Ястие се поръсва със сол и черен пипер на вкус, както и със зелените подправки, добавят се пилешките дробчета.

Оставя се да се готви на тих огън за около 15-20 минути, като периодично се разбърква с дървена шпатула.подобни рецепти тук
5 5
4 5
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар