Гъбен сос с кисели краставички за месо

08/09/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Дори и не съвсем перфектно приготвените пържоли стават неустоими с нашия гъбен сос с кисели краставички "
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо556
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцваме на ситно свареното яйце, краставичката и гъбите.

Смесваме ги с майонезата и разбъркваме добре.

По желание може да добавим накълцани пера от зелен лук.

Сосът е подходящ за по-сухи меса.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар