Белгийски бисквити с мак

30/03/2016
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции10
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо289
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото се разбива със захарта до пяна. Добавя се яйцето и се разбива още веднъж.

Добавя се смленият мак, солта и брашното, пресято предварително заедно с бакпулвера. Замесва се тесто.

Прави се на топка и се оставя за 1 час в хладилника. Разточва се на кора с дебелина половин сантиметър. С формички се изрязват бисквити.

Редят се в тава, постлана с хартия за печене и се пекат 15 минути в загрята на 190 фурна. Вадят се и се охлаждат върху решетка.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар