Пълнени яйца по средиземноморски

20/01/2016
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции7
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо574
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се сваряват, обелват се и се разрязват на половинки. Жълтъците се изваждат внимателно и се намачкват с вилица. Добавя се по малко от майонезата, като се разбърква енергично, за да няма парченца.

Добавя се сладката и лютата горчица и белият пипер и всичко се разбърква. Добавя се солта и сметаната и сместа се разбива още веднъж.

Босилекът се нарязва на много ситно и се счуква в хаванче, като се добавя по малко от зехтина. Добавят се счуканите бадемите и пармезанът и всичко се разбърква.

Върху половинките яйца се слага сместа с майонезата, а върху нея се слага по малко от пестото. Яйцата се охлаждат за 2 часа в хладилника и се сервират.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар