Сос Ремулад за месо

25/01/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо866
  • Преглеждания за месеца68
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесваме продуктите внимателно и разбъркваме до хомогенна смес.

Подправяме с сол и черен пипер на вкус.

Сервираме соса с различни видове варени меса.

По желание може да се добави пасиран чесън.
подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар