Сос Ремулад за месо

25/01/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
  • Приготвяне
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 242
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • майонеза – 1 ч.ч.
  • горчица – 2 с.л.
  • кисели краставички – 1 с.л., накълцани
  • естрагон – 1 с.л.
  • копър – 1 с.л., накълцан
  • магданоз – 1 с.л., накълцан
  • филе от аншоа – 2 бр., накълцано
  • яйца – 1 бр., сварено, настъргано
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесваме продуктите внимателно и разбъркваме до хомогенна смес.

Подправяме с сол и черен пипер на вкус.

Сервираме соса с различни видове варени меса.

По желание може да се добави пасиран чесън.
подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар