Редена пилешка салата с ананас

17/10/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Страхотен микс от вкусове, който ще ви хареса и още как "
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо239
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на полумесеци и го мариноваме за 30 минути в марината приготвена от оцет, водата, солта и захарта.

Сваряваме яйцата и ги нарязваме на ситно. Нарязваме пилешкото филе и настъргваме кашкавала.

Подреждаме салатата под формата на ананас върху сервизна чиния в следния ред: пилешко, майонеза, лук, грах, парченца ананас, кашкавал, майонеза и повтаряме оше един път по същия начин.

Намазваме с майонеза и подреждаме половинките от орехите.

В единия край забождаме перата на зеления лук.
подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар