Свински ребърца по виетнамски

19/01/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо892
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • свински ребра – 2 кг
  • захар – 8 с.л.
  • соев сос – 4 с.л.
  • чесън - 3 скилидки
  • краставици – ½ бр.
  • чушки – 1 бр. червена
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • чили - 1/2 ч.л.
  • джинджифил - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме ребрата в хладка вода и ги натриваме със солта, пипера, чесъна и подправките.

Запичаме ги във фурна на 240 градуса 30 минути.

В тиган с малко вода карамелизираме захарта, добавяме соевия сос и мариноваме ребрата.

Измиваме и нарязваме на ситно краставицата и чушката.

Сервираме ребрата, поливаме със соса и украсяваме с краставицата и чушката.
подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар