Английски сладкиш с ябълки и бутер тесто

19/01/2016
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо489
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ябълките се обелват, сърцевината и дръжките се махат и плодовете се нарязват на парчета.

Запържват се за 15 минути заедно с маслото и захарта на среден огън.

Бутер тестото се разточва леко, навива се на руло и се нарязва на малки парченца.

В тава се редят ябълките, покриват се с парчетата нарязано руло от бутер тесто, а отгоре се заливат с маслото, останало от пърженето.

Пече се 45 минути на 200 градуса.
подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар