Неаполитанска супа с три вида сирене

17/08/2016
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
"Много се радваме, че сте на диета, защото така ще има повече за нас "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо354
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно и се запържва в маслото. Добавя се кубчето пилешки бульон, което се натрошава, и обелените скилидки чесън.

Добавя се брашното при непрекъснато бъркане и се добавя половин чаша мляко. Поръсва се със сол, черен пипер и босилек, добавя се пармезан и кашкавал.

Сгъстяващата се смес се разбива с миксер, като се добавя останалото мляко, предварително затоплено.

След това сместа се загрява на бавен огън без капак 10 минути, като не се кипва. Сервира се с парченца моцарела.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар