Марсилски сос от пилешки дробчета

02/09/2016
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
"Готови ли сте за малко висши пилотаж в кухнята - великолепен сос от пилешки дробчета за гурме презентации "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо117
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките дробчета се сваряват и се пасират.

Брашното се запържва в маслото до златисто при непрекъснато бъркане, за да не се образуват бучки. Добавя се по малко виното при непрекъснато бъркане и сместа се загрява.

Добавят се пасираните пилешки дробчета и се разбърква добре. Добавят се смлените орехови ядки, солта и белият пипер и сместа се оставя да кипне.

След това се сваля от котлона и се излива в красива сосиера. Този сос е подходящ за печено пилешко месо.

подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар