Диви гълъби по египетски

06/10/2016
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
"Невероятен деликатес, който ви препоръчваме да се престрашите и да опитате "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо107
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гълъбите се почистват и се разрязват на четири части. Слагат се в дълбок съд и се заливат с прясното мляко. Оставят се за 3 часа в хладилника.

Вадят се, отцеждат се от млякото.

Яйцата се разбиват. Всяко парче от гълъб се топва първо в разбитите яйца, след това в галетата и се запържва в тиган със сгорещена мазнина.

Отцежда се на салфетки от излишната мазнина и се сервира с резенчета лимон.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар