Плодов пудинг

21/04/2011
Иларияот ИларияНовак / Автор
"Диетата си е диета, а плодовият пудинг - просто неустоим "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 188
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4,3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • яйца - 8 броя
  • прясно мляко - 1 л
  • захар - 300 г
  • лимони - кората от 1 цитрус
  • ванилия - 1 пакетче
  • череши - 500 г от компот, може и вишни
  • галета - 1, 5 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата, захарта и млякото. Добавете настърганата лимонова кора, ванилията и галетата. Сместа се изсипва в намазнена дълбока тавичка, а отгоре се разпределят отцедените череши (обезкостени)

Плодовият пудинг се пече на 190-200 градуса, докато се зачерви и се стегне. След като изстине, го наръсете с пудра захар по желание.подобни рецепти тук
5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Ваня Георгиева
Много лесна и добра рецепта. Аз я приготвих с вишни.
0
0
Цвети
Цвети
29.05.2015 06:59
Не знам дали така трябва, но стана едно такова отдолу глетаво, отгоре крем карамел
0
0
диленка
диленка
19.02.2014 19:30
Не вобще не ми хареса
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв