Пикантен доматен кускус

15/01/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо335
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заливаме кускуса с 250 мл гореща посолена вода и разбъркваме, оставяме да набухне.

Нарязваме лука и чесъна и ги запържваме в тефлонов тиган с 2 с.л. зехтин.

Добавяме доматената салца и 100 мл вода, разбъркваме и сипваме при кускуса.

В тигана сипваме останалия зехтин и връщаме в него сместа.

Натискаме с лъжица и подравняваме.

Пържим 10—15 минути и внимателно обръщаме в голяма чиния, като трябва да получим лек загар.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар