Свинско с праз, гъби и кисели краставички

26/09/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Царско ястие, която обикновено гарнираме с картофено пюре, но се случва да си го хапнем и така "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 247
  • Преглеждания за месеца88
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на хапки и го запържваме до златисто в горещо олио.

Прибавяме нарязаните гъби и праза и доливаме чаша вода и захлупваме с капак.

Когато продуктите омекнат, махаме капака и оставяме водата да изври.

Сипваме доматите и червения пипер и разбъркваме добре.

Прибавяме солта, черния пипер и киселите краставички, нарязани на кубчета, заливаме с бялото вино и ако е необходимо се долива топла вода.

Оставяме да ври на слаб огън 30 минути.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар