Забулени яйца с коприва

01/04/2011
Ефросияот ЕфросияНовак / Автор
"Най-любимото ни пролетно ястие - опитайте и ще се влюбите във вкуса и аромата "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3-4 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 851
  • Преглеждания за месеца161
  • Преглеждания за седмицата29
  • Рейтинг3,9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете копривата и я попарете за 30 секунди във вряща вода. Отцедете я. В тиган загрейте масло и изсипете попарената коприва. Разбъркайте и добавете сол, малко черен пипер и соев сос.

Настържете 250 г пармезан (може кашкавал или друг вид миризливо сирене). Объркайте за минута и свалете от котлона.

В тенджерка кипнете вода и направете забулените яйца. В чиния направете канапе от копривата, а отгоре поставете по 2 забулени яйца.

Поднесете със стрък босилек.подобни рецепти тук
5 3
4 4
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар