Задушени пилешки дробчета

30/05/2011
Илария
отИларияНовак1171203
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо19 335
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на полумесеци и го задушете в част от маслото. Добавете нарязаните пилешки дробчета, а след тях и брашното. Объркайте добре.

Успоредно в друг тиган се задушват нарязаните пиперки с настърганите на ренде домати и червения пипер. Посолява се и сместа се прибавя към дробчетата

Долива се малко топла вода, овкусява се с подправките и ястието къкри на тих огън до изпаряване на течността. Задушените пилешки дробчета се поднасят поръсени с наситнен магданоз.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 5
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар