Капама от лапад с картофи

13/04/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо714
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • лапад – 500 г
  • лук – 2 глави
  • моркови – 2 бр.
  • картофи – 3 бр.
  • домати – 2 бр. от консерва
  • олио – 3 с.л.
  • масло – 1 бучка
  • брашно – 1 с.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • вода – 1 ч.ч.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме морковите и ги режем на кръгчета.

Задушаваме ги в олиото и последователно добавяме нарязания лук, доматите, нарязания лапад, обелените и нарязани картофи, нарязания магданоз и черния пипер.

След 10 минути задушаване добавяме маслото и червения пипер.

Заливаме с гореща вода, изсипваме в тавичка и печем на умерена фурна.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар