Клин чорба

16/01/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 412
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме и нарязваме праза на дребно, морковите на колелца, картофите на дребно и киселото зеле на ситно.

В тенджера загряваме олиото и задушаваме праза под капак, докато омекне.

Добавяме морковите и накълцаното зеле и отново задушаваме за кратко.

Изсипваме измития ориз, прибавяме вода и оставяме да ври на среден огън за 40 минути.

Овкусяваме с черен пипер и чубрица.

Дърпаме от котлона и прибавяме сока, разбъркваме и опитваме, ако има нужда се добавя сол.

подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар