Черен дроб с ябълки и препържен лук

14/09/2016
Анонимен
отАнонименДжедай10686
"Ето какво фантастично ястие може да приготвите само с пресен черен дроб и няколко ябълки!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо455
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на тънки филийки измития и почистен черен дроб и го овалваме без подправки в брашното. Загряваме маста в тиган и изпържваме в нея черния дроб.

Измиваме и обелваме ябълките, изваждаме сърцевината им и ги нарязваме на кръгчета. Изпържваме ги в сгорещено масло от двете страни.

Нарязваме лука на кръгчета и го изпържваме в използваната мас, докато се зачерви.

Поставяме дроба в чиния, върху него препържения лук, посоляваме и поръсваме с черен пипер. Върху лука слагаме кръгчета ябълки.

Сервираме с картофено пюре или зелена салата.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар