Италиански ликьор от нар

15/05/2016
Марина Норд
отМарина НордГотвач1219
"Всички полудяха по този италиански ликьор с нар - опитайте и ще разберете защо "
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо770
  • Преглеждания за месеца80
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наровете се разрязват и зърната се изваждат. В голям буркан се изсипват зърната от нар. Поръсва се със захар и се залива с водката.

Бурканът се затваря добре и се оставя за 10 дни на студено тъмно място. Всеки ден бурканът се разтърсва по два пъти, за да може захарта да се разтвори напълно.

След като минат 10 дни, течността се прецежда през цедка, в която са сложени 2 пласта марля. Сервира се в малки чаши за ликьор.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар