Късър по турски

14/02/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Една пикантна идея, която нашата кулинарка Севда ни даде - непременно опитайте "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 186
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме в тенджера на котлона водата за кипне. Към нея прибавяме айвара, солта, маслото и сока на лимона.

След като заврат към тях прибавяме измития булгур и оставяме сместа да заври отново.

Дърпаме от огъня и захлупваме с капак. Оставяме булгура да набъбне за 20 минути.

Отделно и изчистваме, измиваме и нарязваме на ситно лука, доматите, краставицата и салатата айсберг.

Прибавяме ги към изстиналия вече булгур. Отгоре поръсваме със ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар