Панирани филийки

28/03/2011
тинот тинНовак
"Всъщност най-крехките панирани филийки се приготвят с кисело мляко, знаехте ли?"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции10 бр.
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 057
  • Преглеждания за месеца67
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата, брашното, киселото мляко и содата и водата изсипване в една и бъркаме докато се получи рядка смес.

Нарязаните на тънки филийки хляб потапяме в сместа и пържим в сгорещено олио.

Сервираме ги поръсени със сирене и конфитюр по избор.подобни рецепти тук
5 5
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Станислава
Станислава
15.01.2017 13:10
Станаха невероятно вкусни! :)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв