Кордон Бльо

05/03/2011
тин
оттинНовак14
"Ето го световноизвестният деликатес от френската кухня, който вече ще може да приготвяте сами "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо20 414
  • Преглеждания за месеца74
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото от рибицата натънко. Начукваме като пържола. Слагаме като плънка тънко парче кашкавал. Ако слагаме шунка - намазваме с горчица.

Прегъваме на две. Поръсваме с черен пипер, сол.

Овалваме последователно в брашно, разбито яйце, галета и пържим в горещо олио.

Когато го извадим от тигана отгоре слагаме по едно парченце масло.

Сервираме със салата според сезона.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 6
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар