Кюфтенца от пресен хайвер

05/03/2011
тин
оттинНовак14
"Притежаваме изявен професионализъм в сферата на похапване на всякакви вкусни кюфтенца "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4 бр.
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо23 961
  • Преглеждания за месеца177
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземаме хайвер от прясна риба - шаран мерлуза или друг вид. Изчистваме от ципите. Слагаме в купа.

Прибавяме разбитите яйца, галетата, содата и сол на вкус. Разбъркваме добре. Трябва да получим средно гъста смес.

Със супена лъжица вземаме от сместа и пържим в олио, но не много горещо, защото пръска.

Прекрасно мезе за ракийка!подобни рецепти тук

Рейтинг

5 8
4 4
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

bebekiki1
bebekiki1
05.04.2013 14:01
Вкусно е
3
4

Виж всички коментари или напиши такъв