Червени чушки с оцет и чесън

08/01/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 503
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • чушки – 500 г, червени, печени, белени от буркан
  • чесън – 5 - 6 скилидки
  • олио – 6 с.л.
  • оцет - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме чушките на парчета, а чесъна наситняваме.

В дълбок съд смесваме продуктите, добавяме олио, оцет и сол.

Разбъркваме и оставяме да преседят и да се овкусят 1-2 часа.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар