Пилешки бутчета със салвия

24/02/2011
тинот тинНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 041
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4,5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите обелени и нарязани на филийки слагаме
в йенска тенджера. Поръсваме с всички подправки без
чубрицата и червения пипер. Прибавяме виното и водата и объркваме.

Отгоре нареждаме бутчетата посолени, поръсени с
чубрица, червен пипер и олио. Омазваме ги с ръка.

Печем във фурна на 180 градуса за около 60минути.
Бон апети!подобни рецепти тук
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

миша
миша
11.04.2012 13:07
салвията е градински чай - ако не го намерите по щандовете в магазините, потърсете по тарабите с подправки и билки на пазара или в краен случай, в магазин за цветя, където може да се намери в саксийки
0
0
 георги
георги
11.04.2012 10:32
откьде се купува салвията
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв