Печени наденици на скара

22/12/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции10
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 272
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Надениците се приготвят за печене, като върху всяка от тях с много остър нож се правят по няколко фини разреза, за да не се напукат по време на печенето.

Скарата се загрява и се намазва с парчето сланина. Върху скарата се нареждат надениците и се въртят през една-две минути, за да се опекат добре от всички страни.

Когато се обръщат, скарата отново се намазва с парчето сланина, за да бъдат надениците по-сочни, след като се изпекат, и да не изсъхват.

След като хванат апетитна коричка и станат златисто кафяви, надениците се свалят от скарата и се сервират.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Monika Ivanova
Monika Ivanova
10.04.2016 17:41
А във вестник на село пекли ли сте си? :)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв