Кремсупа от червена леща и картофи

25/01/2011
кадрие тюлеовлуева
откадрие тюлеовлуеваНовак
"Нежна като кадифе супа, която гали всички сетива "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо36 442
  • Преглеждания за месеца178
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4.9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Морковът, картофът и лукът се настъргват, добавя се измитата леща, олиото, водата и солта всичко се сипва в тенджера и се оставя да заври.

След като лещата омекне се добавя лютеницата, поправките и чесъна.

Изчаква се няколко минути и тенджерата се сваля от котлона и всичко се пасира.

След като се сервира може да се поръси и с магданоз.подобни рецепти тук
5 14
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар