Пролетна супа с киселец и лапад

16/12/2015
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 599
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • киселец - 300 г
  • лапад - 300 г
  • зелен лук - 1 връзка
  • домати - 2 с.л., от консерва
  • копър - 1 връзка
  • магданоз - 1 връзка
  • джоджен - ½ връзка
  • яйца - 2 бр.
  • кисело мляко - 1 ч.ч., по желание
  • олио - 4 с.л.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме, нарязваме и задушаваме лука в олиото.

Прибавяме добре измитите и нарязани киселец и лапад.

Когато поомекнат, сипваме доматите и посоляваме.

Доливаме вода и варим на тих огън.

Добавяме нарязаните копър, магданоз и джоджен.

Разбиваме яйцата с няколко капки оцет и черен пипер.

Поднасяме супата с кисело мляко по желание.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
15.05.2016 10:15
Полезна зеленчукова супа.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв