Пролетна супа с киселец и лапад

16/12/2015
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 052
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • киселец – 300 г
  • лапад – 300 г
  • зелен лук – 1 връзка
  • домати – 2 с.л., от консерва
  • копър – 1 връзка
  • магданоз – 1 връзка
  • джоджен – ½ връзка
  • яйца – 2 бр.
  • кисело мляко – 1 ч.ч., по желание
  • олио – 4 с.л.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме, нарязваме и задушаваме лука в олиото.

Прибавяме добре измитите и нарязани киселец и лапад.

Когато поомекнат, сипваме доматите и посоляваме.

Доливаме вода и варим на тих огън.

Добавяме нарязаните копър, магданоз и джоджен.

Разбиваме яйцата с няколко капки оцет и черен пипер.

Поднасяме супата с кисело мляко по желание.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
15.05.2016 10:15
Полезна зеленчукова супа.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв