Пилешки гърди със зеленчуци на сач

07/10/2011
"Ние разбираме от ястия приготвени на сач, а тази рецепта е една от любимите ни!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 553
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките гърди се нарязват на шайби. Лукът, чушката, тиквичките, гъбите и доматите се нарязват на ситно. Месото се запържва в маслото до златисто.

Изважда се от тигана и последователно се изпържват лукът и тиквичките. Връща се месото и се прибавят доматите. Посолява се с подправките и се оставя да къкри, докато остане на мазнина.

Ястието се прехвърля в сач и се прибавя соевият сос, поръсва се с настърганият кашкавал и се пече в умерено загрята фурна до запичане на кашкавала.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Petar Spasov Kentov
Petar Spasov Kentov
02.02.2015 19:58
mnogo obiham vyskno na iskam dobre....
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв