Сарми от шунка и пилешко

24/12/2015
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо148
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Махнете кокалите на пилешкото и го смелете на кайма. Задушете скълцания лук в олио, добавете каймата, а след като се запържи, прибавете и лютеницата.

Нарежете шунката на тънки правоъгълни парчета (по 2 за порция). Разпределете от месото между парчетата колбас и завийте на рула и се закрепят с шиш или клечки.

Подредете ги в подходящ намаслен съд и ги изпечете. Махнете клечките от готовите сарми от шунка.

Размийте брашното в малко студена вода и разбъркайте с киселото мляко. Сложете соса на котлона, добавете разбитите яйца, бъркайте до сгъстяване. Залейте сармите със соса и финално залейте със сгорещеното масло. Поднесете веднага.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар