Кремсупа от червена леща и праз

17/11/2010
Ефросияот ЕфросияНовак / Автор
"Лесна и ароматна кремсупа иска да покани на обяд хрупкави крутони "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 245
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти сложете нарязани на дребно (без сметаната) в тенджера под налягане със студена вода. Варете 20 мин. след като заври.

Отнема се от огъня, тенджерата се отваря според указанията за използване, добавя се сметаната и се слага да заври отново.

Готовата супа се пасира. Сервира се в чинии, залята с тънка струйка ароматен зехтин с подправки.подобни рецепти тук
5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар