Словенски гулаш с варени картофи

11/11/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
"Такъв гулаш ще приготвим, че всички само за него ще говорят "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо986
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на кубчета и го запържваме в маслото. Изваждаме го и в същата мазнина изпържваме нарязаните лук и чесън.

Нарязваме зелето и го добавяме в тенджерата. Подправяме с кимион, черен и червен пипер. Задушаваме 10 минути и добавяме салцата, бульон, размит в чаша вода и месото.

Варим докато месото омекне. В друг съд сваряваме обелените и нарязани на половинки картофи в посолена вода – 20-25 минути.

Нарязваме и чушката и добавяме заедно с картофите при месото. Варим заедно още 5 минути. При сервиране поливаме със сметана.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар