Домашна чорба от лапад

11/11/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции10
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо745
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и почистваме от жилките лапада. Нарязваме го на дребно. Задушаваме го в олиото заедно със ситно нарязания лук.

Прибавяме брашното и солта, разбъркваме за кратко и доливаме вода.
Оставяме чорбата да ври.

Застройваме с разбитите яйца и поръсваме с черен пипер. Поднасяме я гореща и по желание с кисело мляко.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар