Свински сърца по селски

09/11/2015
Минка
отМинкаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 223
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските сърца се почистват от ненужните части и се измиват. Нарязват се на едри парчета и се поставят в намазнена тава. При тях се добавя и почистеният и нарязан на колелца праз.

Поръсва се с подправките и се налива виното. Ястието се оставя да къкри във фурна, загрята на 200 градуса, като от време на време се разбърква.

Ако сосът се изпари, преди месото да се е сготвило, се долива още малко вино. След първия половин час температурата се променя на 180 градуса.

Сърчицата се пекат до готовност. Поднасят се към постен ориз или картофено пюре.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар