Детска Торта с Бишкоти

18/02/2016
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 233
  • Преглеждания за месеца111
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всяка бишкота се топва в прясното мляко и се вади. В ринг за торта се нарежда един ред бишкоти, като някои се начупват, за да се запази кръглата форма на тортата.

Приготвя се крем, като сметаната се разбива с пудрата захар до кремообразно състояние. Добавя се маскарпонето и се разбърква внимателно.

Ананасът се отцежда от сока и се нарязва на ситно. Добавя се към крема и се разбърква. Част от крема се слага върху бишкотите, отгоре се реди следващият ред бишкоти и се намазва с крем, докато не се наредят всички бишкоти.

Отгоре се маже с крем и се оставя в хладилника за 4 часа. Преди да се сервира, се украсява с разноцветни желирани бонбони.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар