Бирена марината за пържоли

08/11/2015
Карлос
отКарлосНовак
"Знаете ли как пържолите стават най-вкусни? Вижте тук "
  • Приготвяне
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо71 616
  • Преглеждания за месеца4662
  • Преглеждания за седмицата97
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се прави на пюре с помощта на пасатор. Смесва се с горчицата, чесъна и соевия сос.

Постепенно се долива и бирата. Разбърква се и с получения сос се мажат предварително начуканите пържоли.

Това количество марината е подходящо за около 1-1.5 кг месо. Овкусените пържоли се слагат в дълбок съд, който се затваря.

Прибират се в хладилник за няколко часа, като през това време регулярно се разбъркват.

След мариноването могат да се сготвят според личните предпочитания.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Vili Tosheva
Vili Tosheva
23.04.2018 19:52
Zagotovkata e gotova utre da vidim kakvo shte stane
0
1

Виж всички коментари или напиши такъв