Бирена марината за пържоли

08/11/2015
от КарлосНовак
"Знаете ли как пържолите стават най-вкусни? Вижте тук "
  • Приготвяне
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо28 318
  • Преглеждания за месеца7710
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Лукът се прави на пюре с помощта на пасатор. Смесва се с горчицата, чесъна и соевия сос.

Постепенно се долива и бирата. Разбърква се и с получения сос се мажат предварително начуканите пържоли.

Това количество марината е подходящо за около 1-1.5 кг месо. Овкусените пържоли се слагат в дълбок съд, който се затваря.

Прибират се в хладилник за няколко часа, като през това време регулярно се разбъркват.

След мариноването могат да се сготвят според личните предпочитания.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар