Рибни палачинки

26/11/2015
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо206
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3,5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запичаме целите лук и моркови във фурната. В тенджера с подсолена вода прибавяме запечените зеленчуци, рибата и варим.

Отцеждаме филето и го натрошаваме на парчета.

От яйцата, брашното и млякото приготвяме рядко палачинково тесто. Към него прибавяме натрошената риба, черен пипер и сол на вкус. От тази смес изпържваме палачинки.

Украсявяме с резенчета от краставичките и лимона.подобни рецепти тук
5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар