Свинско с лук

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k2k
Свинско с лук1 / 2
04/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г
  • лук - 2 - 3 глави
  • червено вино - 50 мл
  • чесън - 4 скилидки
  • босилек - 1 щипка
  • черен пипер
  • кимион
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на кубчета със средна големина и го овкусете с подправките. Нарежете лука на ленти, нарежете и чесъна.

Смесете всичко заедно и оставете в хладилник за 30-тина минути, за да поеме месото вкусовете. Загрейте олио и запържете месото и лука за няколко минути.

След това добавете виното и продължете да пържите, докато свинското стане готово. Може да е необходимо да долеете и малко вода, за да не загори месото.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: