Патешки маншони със зеле

17/11/2015
от ВесиНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 109
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патешките маншони се сваряват в две води за около час. Зелето се нарязва и половината от него се слага в намазнен гювеч.

Поръсва се с подправките, нареждат се патешките маншони и другата част от зелето.

Поръсва се още подправки, долива се виното и гювечът се затваря. Пече се около 50 минути на умерена фурна.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар